Wil jij nou zo leuk paar Molly Socks bestellen?
 1. Ga op je favoriete paar staan
 2. Op de volgende pagina ga je op de oranje knop bestellen staan. Wil je nou meer dan 1 paar, pas dan het getal aan wat achter aantal staat.
 3. Druk nogmaals op bestellen in extra scherm wat is verschenen. Wil je nou nog een paar bestellen, keer dan terug in het scherm door op de categorie te gaan staan waarin je sokken wil bestellen en herhaal bovenstaande stappen.
 4. Ben je klaar met bestellen. Vul dan al je gegevens in en geef aan of je de sokken wil ophalen of verzonden wilt hebben.
 5. Vervolgens geeft je welke betalingsmethode je wilt hanteren. 
 6. Zodra de betaling akkoord is stuur Molly Socks je favoriete paar Molly Socks op.
Betaalmethode
Bij Molly Socks kun je kiezen uit verschillende betaalmethodes
 • Je kunt kiezen voor ideal betaling, hierin kun je gelijk aangegeven bij welke bank je zit en wordt het bedrag gelijk afgeschreven van je rekening. 
 • Je kunt kiezen voor een creditcard betaling, hierin vul je je gegevens in voor een creditcard betaling
 • Je kunt ervoor kiezen om vooraf het bedrag over te maken. Dit kan op rekeningnummer van: Molly Socks. TRIODOS bank: NL02 TRIO 0338 7437 90
 • Je kan er voor kiezen om als optie Afterpay aan te klikken dan worden je bestelde artikelen gewoon opgestuurd. Hierbij kun je thuis kijken of de sokken inderdaad na verwachting zijn. Als de sokken dan inderdaad is wat je ervan verwacht en passen ze goed. Kun je dan de sokken betalen.
Levering en bezorging
 • Molly Socks worden bezorgd in zogeheten brievenbuspakketjes. Als je niet meer dan 4 paar hebt besteld, zal je bestelling worden bezorgd door PostNl in een klein doosje dat door de brievenbus past. (wel zo makkelijk, want je hoeft voor de bezorging niet thuis te zijn, het pakketje pas gewoon door de brievenbus!)
 • Bij bestelling van meer dan 4 paar, zal de bestelling worden verzorgd door DHL. bij de zending wordt per email de track and trace code doorgestuurd.
 • Verzendkosten zijn € 3,95 (hou de website in de gaten, we hebben vaak actie voor gratis bezorging binnen nederland)
 • Levertijd, normaal gesproken word die voor 15.00 is besteld de volgende dag al bezorgd. uitgezonderd bestelling die in het weekend worden besteld! (deze hebben vaak 2-3 dagen levertijd) Dit geldt ook voor de levering van DHL!